Sveco Städ & Lokalvård

Företaget bildades under namnet 3H städ HB på slutet av 2018 i Uppsala av erfarna personer som har jobbat inom branschen i många år. 2021 bytte företaget både namn och bolagsform till Svansveco Städ AB.

Vi räknas som nygammal aktör inom städ och lokalvårdsbranschen och har en väldigt hängiven, professionell och erfaren personal med många års erfarenhet. Kvalitetssäkrade tjänster inom städ och lokalvård är vad vi erbjuder våra kunder.

Vårt mål är att leverera mer än förväntat och att jobba miljövänligt, därför använder vi endast miljöklassade rengöringsmedel och köper våra produkter av leverantörer som har skärpta miljöregler.Vår personal går kontinuerligt på fortbildning och håller sig uppdaterade på det senaste inom miljövänlig städmedel, teknik, utrustning och de andra typer av tjänster som vi utför.

Vi erbjuder städservice åt både privat och företag. Det slutliga resultatet är lika viktigt för oss som för er. Med god kommunikation och bra samarbete skapar vi den högsta kvalitén på varje enskilt uppdrag vi får av er. För oss handlar det om att förstå och möta kundens önskemål och krav som kunden vill. Alla våra tjänster är avdragsgilla enligt RUT.

Vår mission och vision

Vi strävar efter att vara en marknadsledande aktör när det gäller rengöringstjänster som levererar pålitliga, miljövänliga och kostnadseffektiva städservice till våra kunder.

Vår mission drivs av vår  vision att nå en ledande position på den konkurrensutsatta marknaden och vi vet att det är alltid svårt men aldrig omöjligt.

Vårt viktigaste mål är att erbjuda våra kunder en miljövänlig städservice av klass. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en ledande städleverantör där kunden och miljön alltid är viktigast.

 

 

Om ni upptäcker brister i vårt arbete och är missnöjda kontakta oss direkt

Kontakta oss

Vårt mål är er tillfredsställelse (självfallet efter vårt städarbete)

  • Kundorienterad: Vi betjänar våra kunder som om vi betjänar oss själva. Vi värdesätter deras feedback och vi använder det för att förbättra vårt arbete.
  • Miljövänlig Orientering: Vi väljer noggrant de bästa och mest naturliga och miljövänliga rengöringsprodukterna som ger fantastiska resultat.
  • Excellens och Innovation: Vi tillhandahåller utbildning för vår personal för att säkerställa hög servicestandard. Vi håller oss uppdaterad om de senaste innovationerna inom miljövänliga produkter och teknologier, vilket gör det möjligt för oss att få det bästa till vårt arbete.
  • Expansion / Utveckling: Vi strävar efter att vara en marknadsledande aktör när det gäller rengöringstjänster. Vi gör oss kända i samhället, vi skapar långsiktiga relationer samtidigt som vi ständigt expanderar.

Varför välja oss?

Välj oss på grund av vår noggrannhet och excellens. För vi prioriterar kvalitet och kundservice högst!

Dataskyddsförordningen (GDPR)
Dataskyddsförordningen är till att skydda enskildas grundläggande rättigheter och friheter, särskilt deras rätt till skydd av personuppgifter. Därför behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med DGPR (Nya datalagen).
Ett utbildat och försäkrat team
Det innebär att varje anställd som jobbar hos oss går igenom en grundlig kontrollprocess, och sedan utbildas de inom städtjänster och bemötande. Detta säkerställer alltid service av hög kvalitet. Därför kan ni anlita oss.
Vi garanterar vårt arbete
Sveco Städ strävar efter att ge högsta kvalitet och service. Om ni mot förmodan inte skulle vara nöjd med det arbete vi har utfört hos er så kommer vi naturligtvis tillbaka och åtgärdar det ni varit missnöjd med.