Our Services

Kontorsstädning

Det är av stor betydelse att hitta rätt städfirma för er butiks- eller kontorsstädning eftersom kontorsstädningen är något man lägger märke till först när det inte fungerar som det ska. Städning är en av många saker på en arbetsplats som måste flyta på smidigt och enkelt. En välstädad arbetsplats är en förutsättning för en bra arbetsmiljö.

Det är viktigt att känna tillit och trygghet till den firma som ska utföra städningen på er arbetsplats. Därför kan ni anlita oss på Sveco Städ för regelbunden städning av kontor eller andra företagslokaler och försäkra er om att era anställda får en ren och fräsch arbetsmiljö att trivas och utvecklas i. Vi är mycket väl medvetna om att ett rent kontor ökar produktiviteten.

Kontorsstädning kan skilja sig mycket beroende på vilka krav ni som kund har på oss. En del företag vill ha kontoret städat en gång varannan vecka, vanligtvis lite mindre kontor, en del andra önskar städning varje dag. Oavsett hur önskemålen ser ut så levererar Sveco Städ ett arbete av högsta kvalitet. Alla kunder är viktiga för oss, stora som små, och vi arbetar ständigt med att bygga nya och stärka fungerande kundrelationer.

Som nämnts ovan tar vi även miljöaspekten på stort allvar, både när det gäller arbetsmetoderna och de produkter vi använder. Vi håller oss ständigt uppdaterade på detta område. Det händer mycket spännande inom forskningen, utvecklingen går snabbt framåt, och vi vill kunna erbjuda våra kunder så miljövänlig städning som möjligt.

Så här går det till:

Vi besöker gärna ert kontor för att lägga fram en offert gällande kontorsstädning. Ett besök för genomgång och offert är självklart kostnadsfritt. Vi tar hänsyn till storleken på kontoret, golvmaterial, hur många arbetsrum ni har, hur många toaletter det finns och så vidare. Det viktiga för att få en kontorsstädning att fungera är en bra kommunikation med er som kund och tydlighet kring ert krav och ert önskemål.

Följande moment ingår i kontorstädning:

  • Vi tömmer alla papperskorgar och rengör området runt papperskorgarna.
  • Alla dörrar torkas och skrivbordets tomma ytor avdammas.
  • Vi går genom hela kontoret och dammsuger mjuka golv och moppar eller våttorkar hårda golv.
  • Vi torkar av diskbänk, spis, kylskåp, bord och stolar i matsalen.
Ring, mejla eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så fort vi kan.
mån-fre: 08:00 – 17:00
lör-sön:   10:00 – 16:00
Begära Offert
Har du frågor?